2022-01-15 07:59:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma ne tagadj meg magadtól semmit: élj egy kicsit az örömöknek

Napi horoszkóp január 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars szembenáll a Holddal, ami bizony parázs vitákat és sértődést jelez. Lehetséges, hogy viccnek indul az egész beszélgetés, mégis hamar elmérgesedhet a hangulat. A napi horoszkóp javaslata szerint előzd meg a vitákat, és próbálj minden helyzetben a lehető leghiggadtabb maradni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szombaton ne tagadj meg magadtól semmit: élj egy kicsit az örömöknek. A bolygók jelzése szerint szükséged van a feltöltődésre, mert most nem látod a fától az erdőt. Csak akkor tudsz a téged foglalkoztató kérdésben dönteni, ha eltávolodsz az adott helyzettől, és kívülről tekintesz rá. Ha így teszel, rövidesen kitisztul a kép.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében jár szombaton, ami számodra jó hír. Az már kevésbé, hogy szemben áll a Nyilas Marssal. Könnyen előfordulhat, hogy valaki mélyen megbánt téged. Próbáld felvértezni magadat előre, és tudatosítsd, hogy nem akar bántani a másik. Jobb, ha az elengedés erényét gyakorlod.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lehet, hogy szombaton úgy érzed, túl sok a negatív élmény, a bizonytalanság az életedben. Hidd el, ezzel mások is így vannak a környezetedben. De mi lenne, ha nem a negatív dolgokkal foglalkoznál, hanem inkább azt sorolgatnád fejben, hogy mi mindenért lehetsz hálás!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha úgy érzed, van valami, ami korlátoz, vagy ami visszatart a fejlődésben, azt szombaton nagyon rosszul viseled. Úgy tűnik, fény derül egy ilyen tényezőre egy beszélgetés során. Megláthatod azonban a fényt is, ami azt mutatja, itt az idő, hogy tovább lépj mindezen!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Előfordulhat, hogy egy vita során valaki megpróbálja kiforgatni a szavaidat. Ne engedd neki, de ne is állj le vele vitatkozni! Sok türelemre lesz szükséged, de szép élmények is érnek szombaton. Elképzelhető, hogy jelentkezik egy régi szerelmed, ismerősöd, barátod.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szombaton olyan élmények érnek, amelyek hatására megváltoztatod a véleményedet valamely fontos kérdésben. Te nagyon intellektuális típus vagy, vonzanak az eszmék, az ideálok, és ebben a kérdésben is a teljes igazságosságra törekszel.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes szombaton kicsit félrevonulni, hátra lépni, hogy lelkileg utol tudd magad érni. Sok hatás ért mostanság, épp ezért szánj időt arra is, hogy lelkileg regenerálódj. Az este szenvedélyesnek ígérkezik a szerelemben!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jószívű, jólelkű teremtés vagy, de szombaton bőven kijut a többieknek az arroganciádból is! Ezt valami titkos elégedetlenség táplálja, amit be kellene gyógyítani. Gondold végig, mi az, ami frusztrálttá tesz? Ha sikerül rájönnöd és kibeszélni a gondokat, az hirtelen szerte is foszlik.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha egyedül vagy, szombaton megismerkedhetsz valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint te, ez azonban ne riasszon vissza. A változatosság üdítő lehet mindkettőtök számára. És még több is ennél: felkavaró, élményekkel teli.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A lazaság szombaton fél siker. Van, ami magától is megoldódik, főleg, ha hagyod, hogy a rajtad kívül álló erők munkálkodjanak. Amúgyis az a legjobb, ha előveszed az ábrándosabb énedet, és nem foglalkozol a környezetedben a kötekedőkkel.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szombaton szinte a semmiből pattannak ki viták, veszekedések. Már ha hagyod nekik... Ha eleve úgy indulsz a napnak, hogy nem fogod megengedni, hogy bárki vagy bármi felbosszantson, akkor esélyük sincs a zsörtölődőknek. Vértezd fel magadat mosollyal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: